Kolegiji otvoreni za potrebe kolegija Sustavi e-učenja vođenog od strane doc.dr. Snježane Babić na FIPU

GitHub je hosting servis za Git repozitorije koji vam omogućuje korištenje svih funkcionalnosti Gita u kombinaciji sa setom drugih mogućnosti specifičnih za GitHub. Laički rečeno, GitHub je mjesto gdje svaki (budući) programer može podijeliti svoj izvorni kod i priče s ostatkom svijeta. GitHub je postao standardni „version control“, odnosno sustav za praćenje verzija i izdavačka platforma za web programere, ali i za dizajnere. U ovom tečaju je prikazano kako GitHub može poboljšati produktivnost, unaprijediti poslovanje na način da im pomaže u kreiranju i objavljivanju njihovih radova. Također je prikazano i kako koristiti Github za rad s članovima tima i suradnju sa suradnicima na projektima „open source“ koda. 

GitHub je ogromna i visoko cijenjena platforma za kolaboraciju i danas ga koristi gotovo svaka velika tehnološka kompanija koje se možete sjetiti. Navest ćemo tek nekoliko primjera: Google, Twitter, Mozilla, Facebook, IBM, Netflix, Dropbox i PayPal. 

Ni je li to dovoljan razlog za početi raditi s GitHub-om?

Microsoft Word tečaj u kojem je cilj polaznike naučiti napredne opcije Word-a te kako napisati i strukturirati seminarski rad.

Na ovom se tečaju polaznik upoznaje s naprednim mogućnostima rada u programu za proračunske tablice.
Tečaj je namijenjen polaznicima koji su već svladali osnovna znanja i vještine proračunskih tablica.